We verwelkomen u graag in Biendomo, de B&B waar genieten in een rustige omgeving centraal staat.

“Biendomo” is Esperanto voor hoeve. Biendomo is gevestigd in de  gerenoveerde Kneukelputhoeve, gelegen in landbouwgebied maar vlakbij het centrum van Reet. Het woonstalhuis is omgevormd tot 4 ruime gastenkamers op de eerste verdieping. Op de benedenverdieping is een grote ruimte met authentieke gewelven, waar men heerlijk kan ontbijten of rustig relaxen in het zitgedeelte. De ruimte geeft toegang tot het binnenplein met zicht op de weide waar ook onze dieren (herten, ganzen, kippen en poezen) te bewonderen zijn. Bij mooi weer kan er hier in de zon ontbeten worden. Op het terras aan de voorzijde van het gebouw kan er in alle rust genoten worden van de avondzon. Verder is er  een ruime vergaderzaal aanwezig voor groepen tot 12 personen. Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor de deur maar ook in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Logeren

Wil u even weg van de dagelijkse drukte en u heerlijk laten verwennen? Dan bent u bij Biendomo aan het juiste adres.

Vergaderen

Ook de zakenman/vrouw wordt verwacht in onze B&B waar hij of zij zal ontvangen worden in een huiselijke en rustgevende omgeving.

Ontdekken

Bovendien is Biendomo de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de schatten van de Rupelstreek en de omliggende steden zoals Mechelen, Lier en Antwerpen.

Onze kamers